ˆ

Powiatowy Zarząd Dróg w Iławie

Szczegóły informacji

Klauzula informacyjna - RODO

Informacja ogłoszona dnia 2018-12-12 09:10:32 przez Administrator Systemu

Akapit nr 1 - brak tytułu

Zgodnie z art.13 ust.1 i ust.2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 2016, nr 119, s. 1) informuję, iż:
  1. Administratorem Państwa danych jest Powiatowy Zarząd Dróg z siedzibą w Iławie, ul. Kościuszki 33a, reprezentowany przez Dyrektora – Lecha Tatarka
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych Osobowych – Emilię Magalską e-mail: , nr tel. +48 692 434 620
  3. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu: wykonania umowy, sprzedaży towarów i usług, wystawiania faktur czy też płatności.
  4. Odbiorcami Państwa danych osobowych będą: osoby upoważnione przez Administratora do przetwarzania danych osobowych w ramach wykonywania swoich obowiązków służbowych oraz inne podmioty upoważnione do żądania informacji na podstawie przepisów prawa.
  5. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania stosunku prawnego pomiędzy Państwem a Administratorem, przez okres niezbędny do wykonania umowy/realizacji usług, a także przez okres wymagany przepisami prawa podatkowego.
  6. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego świata ani organizacji międzynarodowej.
  7. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem
  8. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorującego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  9. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa podania danych może skutkować odmową realizacji zamówienia.
  10. Administrator danych nie automatyzuje i nie profiluje danych osobowych.
  11. Administrator dołoży wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem.

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Starostwo Powiatowe w Iławie
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Emilia Magalska
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2018-12-12
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Emilia Magalska
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2018-12-12 09:10:30
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Administrator Systemu
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2018-12-12 09:10:32
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Administrator Systemu
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2018-12-12 09:10:32
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
771 raz(y)